Spondylodese fysiotherapie

Spondylodese fysiotherapie

Spondylodese fysiotherapie

 
Na een spondylodese heb je fysiotherapie nodig om goed en snel te kunnen herstellen, en dit kan bij Fysioprofit - Fysiotherapie Oosterhout en Fysiotherapie Waalwijk. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in revalidatie en sportfysio. Daarnaast zijn al onze therapeuten BIG-geregistreerd en aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister  van het KNGF. Je bent bij ons dus altijd in goede handen!
 

Behandeling na een spondylodese met fysiotherapie

 
Tijdens een spondylodese worden je ruggenwervels vastgezet. Dit gebeurt als je last hebt van een verzakte rug of instabiele wervelfractuur. Je arts kan je raadplegen om in de eerste periode na uw spondylodese bedrust te houden, waarbij je met fysiotherapie kan leren hoe je goed kunt draaien zonder iets te beschadigen. Tijdens het eerste gesprek bij Fysioprofit wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarin jouw gezondheid wordt onderzocht, maar ook je doelen en het advies van de arts worden opgenomen. Het is van belang om weer voorzichtig wat conditie op te gaan bouwen.
 

Professionele behandeling

 
Onze therapeuten zijn erg professioneel en hebben verstand van zaken op het gebied van fysiotherapie na een spondylodese. Zij weten precies wat je wel en niet mag en kan en begeleiden en behandelen je tot jouw doel behaald is. Je kunt bij ons terecht in Oosterhout en in Waalwijk. Bel om een afspraak te maken naar  0416-560867 (Waalwijk) of naar 0162-466244 (Oosterhout).
 

Ook interessant: