Revalidatie Total Hip

Revalidatie Total Hip

Revalidatie Waalwijk en Oosterhout Total Hip

Voor revalidatie na uw Total Hip operatie kunt u bij Fysioprofit in Oosterhout of Waalwijk terecht. Na een operatie is het erg belangrijk om op de juiste manier begeleid en behandeld te worden, zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent en weer alles kunt doen wat u voorheen ook deed. Onze fysiotherapeuten zijn gecertificeerd en opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Zo bent u er altijd zeker van dat u op de best mogelijke manier behandeld wordt.
 

De revalidatie Waalwijk en Oosterhout na een Total Hip operatie

Na een Total Hip operatie is een voorspoedige revalidatie van belang; daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens de eerste afspraak houden we een gesprek met u over uw gezondheidsproblemen. U maakt duidelijk dat revalidatie na uw Total Hip operatie uw doel is en daarna volgt een onderzoek. Er wordt bekeken wat u op dit moment allemaal kunt en waar u graag naartoe wil. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarmee u zo snel en zo effectief mogelijk zult revalideren.
 

De PRT-methode

Wij maken gebruik van de PRT-methode.  PRT staat voor Physical Rehabilitaition Training en gaat uit van uw persoonlijke belastbaarheid. Er zijn drie soorten belastbaarheid: algemene, functionele en specifieke belastbaarheid. Aan de hand hiervan wordt bepaald hoe de behandeling zal plaatsvinden. Heeft u revalidatie nodig omdat u net een Total Hip of andere operatie gehad heeft? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162-466244 (Oosterhout) of 0416-560867 (Waalwijk) voor een eerste afspraak.
 

Ook interessant:

Revalidatie Oosterhout | Personal training Waalwijk | Fysiotherapie Oosterhout NB | Voedingsadvies Oosterhout | Spondylodese fysiotherapie