Revalidatie

Revalidatie

Revalidatie Oosterhout en Revalidatie Waalwijk - Total Hip

 
Voor revalidatie na jouw Total Hip operatie kun je bij Fysioprofit terecht. Na een operatie is het erg belangrijk om op de juiste manier begeleid en behandeld te worden, zodat je zo snel mogelijk weer de oude bent en weer alles kunt doen wat je voorheen ook deed. Onze fysiotherapeuten zijn gecertificeerd en opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Zo ben je er altijd zeker van dat je op de best mogelijke manier behandeld wordt.
 

De revalidatie in Waalwijk of Oosterhout na een Total Hip operatie

 
Na een Total Hip operatie is een voorspoedige revalidatie van belang; daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens de eerste afspraak houden we een gesprek met je over jouw gezondheidsproblemen. Je maakt duidelijk dat revalidatie na jouw Total Hip operatie het doel is en daarna volgt een onderzoek. Er wordt bekeken wat je op dit moment allemaal kunt en waar je graag naartoe wilt. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarmee je zo snel en zo effectief mogelijk zult revalideren. Ben je aan het revalideren van een operatie? Voor revalidatie Waalwijk of revalidatie Oosterhout ben je bij Fysioprofit aan het juiste adres!
 

De PRT-methode

 
Wij maken gebruik van de PRT-methode.  PRT staat voor Physical Rehabilitaition Training en gaat uit van uw persoonlijke belastbaarheid. Er zijn drie soorten belastbaarheid: algemene, functionele en specifieke belastbaarheid. Aan de hand hiervan wordt bepaald hoe de behandeling zal plaatsvinden. Heb je revalidatie nodig omdat je net een Total Hip of andere operatie gehad hebt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162-466244 (Oosterhout) of 0416-560867 (Waalwijk) voor een eerste afspraak.
 

Ook interessant: