Personal training

Personal training

Personal training 

Wil je personal training gaan volgen bij een fysiotherapeut? Wij helpen je graag met begeleiding, behandeling en advies. Onze gediplomeerde medewerkers hebben alle kennis en kunde om jou uitstekend te kunnen helpen bij personal trainen, revalideren en fysiotherapie. Bij ons gebruik je verantwoorde beweegmethodes om jouw lichaam te versterken en een groter herstellend vermogen te realiseren. Jouw eigen kracht staat centraal en samen met jou bekijken we wat er allemaal mogelijk is. Voor kwalitatief hoogwaardige personal training moet je in Waalwijk en omgeving bij Fysioprofit zijn.
 

Fysioprofit: voor personal training in Oosterhout en Waalwijk

Voordat Fysioprofit met je aan de slag gaat voor personal training in Oosterhout en Waalwijk maken we graag kennis met je. Tijdens een eerste afspraak maakt onze therapeut een behandeldossier aan met persoonlijke gegevens en eventuele gezondheidsproblemen. Daarnaast wordt een lichamelijk onderzoek gedaan. Op basis van dit onderzoek stellen wij een persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut bepaalt samen met de klant welke vorm van personal training nodig is en hoeveel behandelingen er nodig zijn. Daarna wordt besproken wanneer de eerste les plaatsvindt. Vervolgens begeleiden wij je totdat de gestelde doelen zijn bereikt.
 

Maak telefonisch een afspraak

Fysioprofit is een fysiotherapie in Waalwijk en Oosterhout waar je terecht kunt voor personal training op hoog niveau. Onze praktijk in Waalwijk is gelegen aan de Lijsterbesstraat 2. Wil je een afspraak maken? Bel dan naar (0416) 560 867.