Fysiotherapie Waalwijk

Fysiotherapie Waalwijk

Fysiotherapie Waalwijk

Voor fysiotherapie komt u in Waalwijk en omgeving naar Fysioprofit. Wij zijn een zelfstandige fysiotherapie waar u terecht kunt voor advies, behandeling en begeleiding. Ons team van fysiotherapeuten bestaat uit deskundigen met verschillende specialisaties. Zij begeleiden u graag en weten precies hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn. Vooraf wordt met de klant een doel besproken en vervolgens wordt u door ons bijgestaan tot het doel bereikt is. Fysioprofit is een fysiotherapie met een praktijk in Waalwijk en Oosterhout waar u op het gebied van sportfysiotherapie professioneel begeleid wordt.
 
 

Fysioprofit: voor sportfysiotherapie in Waalwijk

In Waalwijk bent u bij Fysioprofit helemaal op de juiste plek voor sportfysiotherapie. Wij kunnen u helpen bij zeer uiteenlopende klachten die kunnen ontstaan tijdens het sporten, het verrichten van bepaalde werkzaamheden of door veroudering. Denk bijvoorbeeld aan spierblessures en schade aan gewrichten, pezen en banden. Daarnaast hebben onze medewerkers ook de expertise in huis om functiestoornissen aan het hart, de longen en het zenuwstelsel te behandelen. Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd bij het KNGF. Zodoende bent u verzekerd van kwaliteit.
 
 

Bel voor een afspraak

Als u op zoek bent naar een fysiotherapeut in Waalwijk waar u uitstekend terechtkunt voor sportfysiotherapie, moet u bij Fysioprofit zijn. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op via (0416) 560 867 of komt u langs bij onze praktijk aan de Lijsterbesstraat 2 in Waalwijk. 
 
 
 

Ook interessant: