Fysiotherapie FysioProfit

Fysiotherapie FysioProfit

Bij Fysioprofit ben je in professionele handen!

Fysioprofit biedt fysiotherapie aan in Waalwijk en Oosterhout. Beide fysiopraktijken zijn voorzien van moderne en uitgebreide trainingsfaciliteiten, een gespecialsieerd en gemotiveerd team en hebben ruime behandelkamers. FysioProfit gelooft heel erg in unieke aandacht. Om deze reden werkt de praktijk met een klein, gespecialiseerd en gemotiveerd team. Onze fysiotherapeuten Ad Roza (algemeen fysiotherapeut, bedrijfsfysiotherapeut en sportfysiotherapeut in Waalwijk en Oosterhout), Marlou de Wit (algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut in Waalwijk en Oosterhout) en Mike Rasenberg (algemeen fysiotherapeut, handtherapeut en sportfysiotherapeut in Waalwijk en Oosterhout) staan voor je klaar om je te begeleiden, adviseren en behandelen. 

Op een verantwoorde manier bewegen versterkt jouw lichaam en zo krijgt het een groter herstellend vermogen. Wij gaan dus altijd uit van jouw eigen lichaam en ook met het herstellen van blessures gaan we van jouw eigen kracht en mogelijkheden uit. Wij stimuleren je om jouw eigen lichaam te ontdekken en te verkennen en om duidelijk te maken waar het probleem zit zodat wij, in onze fysiotherapiepraktijk in Oosterhout en Waalwijk, weten hoe we dit het best kunnen aanpakken. Je wordt begeleid tot het vooraf besproken doel bereikt is.

Fysiotherapie voor verschillende doeleinden

Fysioprofit - Fysiotherapie Oosterhout en Fysiotherapie Waalwijk is er voor veel verschillende aandoeningen. Wij zijn er voor sportfysiotherapie, maar ook voor revalidatie. Ook cliënten met reuma of COPD kunnen bij ons terecht. Wij zorgen voor een persoonlijk behandelplan waarmee jouw klachten uiteindelijk zullen verminderen. Niet alleen als je last hebt van reuma of COPD kun je bij ons terecht, maar ook bij diabetes, Parkinson, hartfalen en M.S. Tevens is onze praktijk gespecialiseerd in rugtraining, personal training en easy taping.

Fysioprofit - fysiotherapie Waalwijk en fysiotherapie Oosterhout voor o.a.:

Neem contact op voor een afspraak.