Praktische zaken

Praktische zaken

Vergoedingen
Fysioprofit heeft met de meeste zorgverzekeraars contracten afgesloten. Om te weten of uw verzekering fysiotherapie vergoedt, is het verstandig uw polis goed door te lezen of om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Indien u niet of niet voldoende verzekerd bent, dan gelden de tarieven volgens de prijslijst. De actuele tarieven hangen in de praktijk.
 

Aanmelden

Bij aanmelding wordt er gevraagd naar uw NAW gegevens, uw verzekering en, indien van toepassing, de verwijsbrief. Het is van belang dat u duidelijk aangeeft om welke klacht het gaat en of u specifiek behandeld wilt worden door een gespecialiseerde fysiotherapeut.
 

Reanimatieverklaring

Indien u in het bezit bent van een reanimatieverklaring bent u zelf verantwoordelijk om dat door te geven aan de behandelend fysiotherapeut.
 

Naar de fysiotherapeut in Oosterhout of Waalwijk zonder verwijsbrief

Vanaf 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk voor een screening en aanvullend beleid, hetgeen betekent dat een verwijzing van een huisarts of specialist niet noodzakelijk is. Bij aanmelding wordt met u een afspraak gemaakt voor een screeningsgesprek wat ongeveer 15 minuten zal duren.