Knie revalidatie Waalwijk

Knie revalidatie Waalwijk

Knie revalidatie Waalwijk

Heb je een knieblessure of operatie gehad, dan kun je beginnen met jouw revalidatie bij Fysioprofit - Fysiotherapie Waalwijk. Wij maken namelijk een persoonlijk behandelplan, want elk mens is anders. Wij stellen jou als cliënt centraal en zorgen ervoor dat we ontdekken waar het probleem zit, wat je wel en niet kan en waar de grenzen van jouw lichaam liggen. Wij stoppen niet met behandelen en begeleiden tot je jouw doel behaald hebt!
 

Een knierevalidatie in Waalwijk en Oosterhout bij Fysioprofit

Wij werken volgens de PRT-methode. Dit staat voor Physical Rehabilitation Training en is een methode waarbij al onze fysiotherapeuten zich verbonden mee voelen. Op deze manier gaan ze met passie te werk en zorgen ze ervoor dat jouw doel bereikt wordt. Met de PRT-methode wordt uitgegaan van een actief herstelproces. Tijdens jouw eerste gesprek wordt bepaald op welke manier de revalidatie van je knieblessure wordt ingezet in Waalwijk of Oosterhout. Je wordt onderzocht en de therapeut zal je vragen stellen over jouw algehele gezondheid en jouw problemen. Deze eerste afspraak duurt ongeveer 30 minuten en het is handig als je dan je eventuele verwijsbrief, makkelijk zittende kleding, een identiteitsbewijs en een handdoek meeneemt.
 

Vestigingen in Waalwijk en Oosterhout

Wij kunnen je behandelen voor je knierevalidatie in Waalwijk en in Oosterhout. Je kunt kiezen aan de hand van de ligging en de openingstijden in welke vestiging je het prettig vindt om behandeld te worden. Om een afspraak te maken in Waalwijk bel je naar 0416-560867 en om een afspraak te maken bij onze vestiging in Oosterhout bel je naar 0162-466244. Wij staan voor je klaar!
 

Ook interessant: