Rugklachten

Rugklachten

Rugklachten 

 
Als je op zoek bent naar een fysiotherapie voor de behandeling van je rugklachten in Waalwijk, dan moet je bij Fysioprofit zijn. Wij hebben een deskundig team dat voor je klaar staat om je van jouw klachten af te helpen. Onze fysiotherapeuten staan allemaal geregistreerd bij het KNGF. Zodoende ben je bij ons verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige behandeling. Voor een snelle genezing van rugklachten kom je naar Fysioprofit aan de Lijsterbesstraat 2 in Waalwijk.
 

Professionele behandeling van rugklachten bij een fysiotherapeut in Oosterhout en Waalwijk

 
Patiënten worden in onze praktijk in Waalwijk behandeld aan rugklachten of andere blessures en stoornissen. Wij kunnen je van dienst zijn bij chronische rugklachten, maar ook als het ongemak tijdelijk van aard is. De medewerkers van Fysioprofit werken altijd volgens de PRT-methode en daarbij wordt altijd rekening gehouden met de mogelijkheden van de patiënt. Dit is een actieve herstelmethode waar de fysiotherapeut je begeleidt tijdens de oefenprogramma’s die je afwerkt. Zowel de algemene belastbaarheid als de functionele en specifieke belastbaarheid worden middels deze methode verbeterd.
 

Persoonlijk traject

 
Tegenwoordig hoef je geen verwijsbrief van een huisarts meer te hebben om bij een fysiotherapeut terecht te kunnen. Je maakt gewoon een afspraak en tijdens de intake wordt besloten hoe jouw rugklachten het beste behandeld kunnen worden door de therapeuten van Fysioprofit in Waalwijk. Vervolgens starten we een persoonlijk traject dat doorloopt totdat je rugklachten weg zijn. Om een afspraak te maken, bel je naar (0416) 560 867.