Fysiotherapie

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt bij stoornissen in het houding en/of bewegingsapparaat. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten, maar ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen door een fysiotherapeut worden behandeld. De klachten kunnen zeer uiteenlopend zijn, bijvoorbeeld: pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in de beweging. De aandoeningen kunnen zijn ontstaan tijdens het sporten, het uitoefenen van werkzaamheden, een operatie of door veroudering. FysioProFit - Fysiotherapie Oosterhout en Fysiotherapie Waalwijk werkt volgens de PRT® methode en is geregistreerd bij het I.A.S. (International Academy of Sportscience).  Vooral sporters die acief en blijvend aan de slag willen gaan met hun houding en bewegingen om te herstellen van sportblessures of nog beter het voorkomen van sportblessures, weten hun weg goed te vinden naar FysioProfit. Niet alleen sporters kunnen bij onze fysiopraktijk terecht. Onze speciale behandelmethode heeft al voor heel veel mensen een positief effect gehad. 

Elk lichaam is uniek en elk herstel is anders. Dat begrijpen wij bij FysioProfit heel goed. Wij stellen altijd samen een op maat behandelplan op, specifiek afgestemd op jouw situatie en jouw beoogde doelen.

FysioProfit staat voor:

  1. Unieke aandacht
  2. professionele begeleiding
  3. Gespecialiseerd en gemotiveerd team 
  4. Van revalidatie tot preventie 
  5. Actief herstel

Wat is jouw wens? Eindelijk van je pijn verlost worden? Meer energie? Voorkomen van blessures? Beter kunnen bewegen? We staan graag voor jou klaar. Samen werken we aan jouw persoonlijke doel. Daar gaan we voor! Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op (binnen 1 werkdag).

Onze fysiopraktijk in Oosterhout is gevestigd in Basic Fit. Hierdoor kunnen wij gebruikmaken van alle trainingsfaciliteiten van Basic Fit. 
Meer informatie