Sportfysiotherapie Oosterhout

Sportfysiotherapie Oosterhout

Sportfysiotherapie Oosterhout

Voor sportfysiotherapie komt u in de regio Oosterhout naar Fysioprofit. Als zelfstandige fysiotherapie kunnen wij u adviseren, begeleiden en behandelen. Onze deskundige medewerkers hebben verschillende specialisaties. Zij zijn u graag van dienst en weten exact hoe ze u het beste kunnen helpen. Vooraf bespreken we samen met u welk doel u wilt bereiken. Vervolgens wordt u door ons begeleid totdat het gestelde doel is bereikt. In Oosterhout moet u voor sportfysiotherapie bij een specialist als Fysioprofit zijn.

Fysioprofit: professionele sportfysiotherapie in de regio Oosterhout

Bij Fysioprofit bent u in Oosterhout helemaal op de goede plek voor sportfysiotherapie. Ons team van fysiotherapeuten kan helpen bij klachten die kunnen ontstaan tijdens het sporten, het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden of door ouderdom. Voorbeelden hiervan zijn spierblessures en letsel aan banden, pezen en gewrichten. Verder hebben wij ook de kennis en kunde in huis om functiestoornissen aan de longen, het hart en het zenuwstelsel te behandelen. Omdat onze werknemers geregistreerd zijn bij het KNGF bent u verzekerd van kwaliteit.

Telefonisch een afspraak maken

Fysioprofit is een fysiotherapeut met een praktijk in Oosterhout en Waalwijk waar u uitstekend terecht kunt voor sportfysiotherapie. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer (0162) 46 6 244. U kunt natuurlijk ook even langskomen bij onze praktijk aan de Beneluxweg 5 in Oosterhout.