Sportfysio Waalwijk

Sportfysio Waalwijk

Sportfysio Waalwijk

Bent u op zoek naar een professionele sportfysio in de omgeving van Waalwijk: Fysioprofit is het antwoord! Fysioprofit heeft een zelfstandige praktijk in Waalwijk waar u terecht kunt voor verschillende soorten fysiotherapie. Heeft u last van een vervelende sportblessure die iedere keer weer opspeelt? Ons team bestaat uit goed opgeleide fysiotherapeuten met diverse specialisaties, waaronder ook sportfysiotherapie. Zij kunnen daarom een persoonlijk behandelplan voor u opstellen om eindelijk van die vervelende sportblessures af te komen.

Professionele sportfysio in de omgeving van Waalwijk

In de praktijk van Fysioprofit in Waalwijk kunnen wij u bij allerlei stoornissen in uw houding of bij bewegen behandelen. Deze klachten kunnen ontstaan zijn bij het sporten maar ook door veroudering of door een operatie. Tijdens een eerste intake brengen wij precies in kaart waar uw problemen liggen, waarna wij in samenspraak met u een persoonlijk behandelplan zullen opstellen. Om gebruik te maken van een sportfysio in de buurt van Waalwijk heeft u geen verwijsbrief meer nodig. U kunt daarom zelf bepalen bij welke fysiopraktijk u fysiotherapie wilt gaan volgen. Bij Fysioprofit staat u centraal en bestaat ons team uit BIG-geregistreerde fysiotherapeuten. Zo weet u zeker dat u de specialistische sportzorg krijgt waar u naar op zoek bent.

Maak snel een afspraak

Onze sportfysiopraktijk in Waalwijk is van maandag tot en met zaterdag geopend. Bekijk onze actuele openingstijden om te kijken wanneer u langs kunt komen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen via het nummer 0416-560867 om een afspraak te maken.

Ook interessant:

Sportfysio Oosterhout | Revalidatie Total Hip | PRT methode | Fysiotherapie Oosterhout NB | Voedingsadvies Waalwijk