Sportfysio Oosterhout

Sportfysio Oosterhout

Sportfysio Oosterhout

Voor een goede sportfysio in de buurt van Oosterhout gaat u naar Fysioprofit. Tijdens het intakegesprek zullen wij uw sportblessure bekijken en samen met u een behandelplan op maat opstellen. Onze fysiotherapeuten hebben de juiste kennis en expertise in huis om u te helpen bij sportklachten. Wacht dus niet langer en maak een afspraak bij Fysioprofit!


Professionele sportfysio in de omgeving van Oosterhout

Fysioprofit helpt u graag bij het behandelen en begeleiden van uw sportblessure. Wij zoeken in dit geval naar de oorzaak van de pijnklacht en bekijken vervolgens welke fysiotherapie daar het beste bij past. Samen met u zullen wij een persoonlijk behandelplan opstellen. Omdat elke blessure anders is en per persoon verschilt, kunnen we op voorhand niet bepalen hoeveel behandelingen u nodig zult hebben. Tijdens de behandelperiode zullen we dat naar wens aanpassen. Voor een goede sportfysio kom je in de omgeving van Oosterhout daarom naar Fysioprofit.


Privacy gewaarborgd

Bij Fysioprofit beschikken we over afsluitbare behandelruimten waardoor u verzekerd bent van voldoende privacy tijdens de fysiotherapie. Voor sportfysio in Oosterhout heeft u daarnaast geen verwijsbrief nodig. Onze praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend. U kunt een eerste afspraak bij ons inplannen door ons te mailen of te bellen via het nummer (0162) 46 6 244.Ook interessant:

Spondylodese fysiotherapie | Revalidatie Oosterhout | Personal training Waalwijk | Fysio Waalwijk | Voedingsadvies Oosterhout