Reuma Waalwijk

Reuma Waalwijk

Reuma Waalwijk

Om de klachten van reuma te verminderen ga je naar Fysioprofit - Fysiotherapie Waalwijk. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de behandeling van verschillende aandoeningen zoals reuma en weten precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw klachten minder worden. Onze fysiotherapeuten zijn allemaal BIG-gecertificeerd en aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Verder is Fysioprofit aangesloten bij het reuma netwerk.
 

Verminder de klachten van reuma bij Fysioprofit in Waalwijk

Als je net de diagnose hebt gekregen dat je reuma hebt, is dat erg moeilijk. Gelukkig zijn jouw klachten goed te behandelen en uiteindelijk te verminderen en draagbaar te maken. Je kunt er aan werken om de klachten van je reuma te verminderen bij ons in Waalwijk. Dit doen we door een persoonlijk behandelplan op te stellen tijdens ons eerste gesprek. Dit persoonlijke behandelplan wordt opgesteld op basis van een onderzoek naar jouw gezondheid. Op basis van je eigen kracht gaan we de behandeling meteen starten bij de tweede afspraak.
 

Maak een afspraak

Hoe sneller je bij ons een afspraak maakt, hoe sneller we aan de slag kunnen om de klachten van je reuma te verminderen, in Waalwijk of Oosterhout. Wij hebben namelijk twee vestigingen. Wil je een afspraak maken in Waalwijk, dan kun je bellen naar 0416-560867. Wil je een afspraak maken in Oosterhout, dan kun je dat doen door te bellen naar 0162-466244.
 

Ook interessant: