Reuma Oosterhout

Voor de behandeling van reuma in de omgeving van Oosterhout ga je naar Fysioprofit - Fysiotherapie Oosterhout. Wij hebben meerdere behandelingen beschikbaar om de pijn en klachten van je reuma te verminderen. Wij werken hierbij volgens de PRT methode, waarmee wij in het verleden al goede resultaten hebben behaald. Daarom ga je voor de behandeling van reumaklachten in buurt van Oosterhout naar Fysioprofit.
 

Reumabehandeling in Oosterhout: bezoek de praktijk van Fysioprofit

De fysiotherapeuten van Fysioprofit zijn BIG-geregistreerd en zijn op meerdere gebieden gespecialiseerd, ook op het gebied van reuma. Tevens is Fysioprofit aangesloten bij het reuma netwerk. Wij begeleiden je op het gebied van gebreken in de houding of bij pijn bij bewegen. Bij onze reuma fysiotherapie zullen wij ons vooral op de gewrichten richten omdat de meeste patiënten hier de meeste pijnklachten ervaren. Hoe zit een behandeling er bij Fysioprofit uit? Je maakt allereerst een afspraak door ons te bellen of te mailen. Dan volgt een intake met één van onze fysiotherapeuten waarbij je jouw pijnklachten kunt verduidelijken. Aan de hand daarvan zullen wij een persoonlijk behandelplan opstellen, dat gedurende het behandelproces nog kan worden bijgesteld.
 

Neem contact met ons op

Samen met jou stellen we altijd een bepaald doel op dat we met de behandeling willen bereiken. Pijnvermindering is hiervan een goed voorbeeld. Heb je last van reuma en zoek je naar professionele fysiotherapie in Oosterhout? Kom dan naar Fysioprofit! Je kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0162-466244.
 

Ook interessant: