Personal training Oosterhout

 
Ben je op zoek naar een fysiotherapeut voor personal training in Oosterhout? Zoek dan niet verder en laat je helpen door Fysioprofit. Wij zijn een professionele fysiotherapie met verstand van zaken. Onze gespecialiseerde werknemers hebben alle expertise in huis om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij personal trainen, fysiotherapie of revalideren. Via verantwoorde beweegmethodes wordt jouw lichaam versterkt en krijg je een groter herstelvermogen. Wij gaan altijd van jouw eigen kracht uit en bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Kom voor personal training in de regio Oosterhout naar Fysioprofit in Oosterhout of Fysiotherapie Waalwijk.
 

Personal training in Oosterhout bij Fysioprofit

 
Voordat een klant personal training komt volgen bij Fysioprofit in Oosterhout maken we eerst kennis. De fysiotherapeut maakt een behandeldossier aan met persoonsgegevens en eventuele gezondheidsproblemen. Verder wordt er ook een lichamelijk onderzoek gedaan. Naar aanleiding daarvan kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen. Samen met jou wordt bepaald welke vorm van personal training jij nodig hebt en hoeveel sessies er nodig zijn. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een eerste les. Daarna begeleidt Fysioprofit je totdat de gestelde doelen bereikt zijn.
 

Bel om een afspraak te maken

 
Voor personal training moet je in Oosterhout en omgeving bij Fysioprofit zijn. Onze praktijk in Oosterhout is gelegen aan de Beneluxweg 5. Voor het maken van een afspraak bel je met onze medewerkers: (0162) 46 6 244.