COPD Oosterhout

COPD Oosterhout

COPD Oosterhout

 
Als je last hebt van COPD, dan kun je terecht bij Fysioprofit in Oosterhout. Je kunt de klachten van COPD verminderen om door meer te bewegen een betere conditie te creëren. Wij gaan altijd uit van jouw eigen mogelijkheden en kracht en jij bepaalt jouw eigen doelen. Zo kun je er op jouw eigen manier met de juiste behandeling voor zorgen dat de klachten van jouw COPD verminderd worden in de buurt van Oosterhout.
 

Verminder de klachten van jouw COPD Oosterhout bij Fysioprofit

 
Als de diagnose COPD bij je gesteld is, kun je daar zeker wat aan doen. Het is van belang om je conditie op peil te houden zodat je klachten niet zullen vergeren. Onze fysiotherapeuten hebben hier erg veel verstand van en houden rekening met jouw kracht en gesteldheid. Bij de eerste afspraak zullen wij je een aantal vragen over jouw gezondheid en persoonlijke gegevens stellen. Daarna volgt een onderzoek waarbij gemeten wordt hoeveel je nu kan. Je doelen worden besproken en daarna wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Op deze manier kunnen we er samen aan werken om jouw klachten te verminderen.
 

Wordt je bezoek vergoed?

 
Of jouw therapie bij ons vergoed wordt, ligt aan je zorgverzekering. Wij zijn aangesloten bij de meeste zorgverzekeringen. Overleg altijd met je therapeut of de sessies vergoed worden door je zorgverzekering of niet. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Om een afspraak te maken om de klachten van je COPD te verminderen in Oosterhout kun je bellen naar  0162-466244 en om een afspraak te maken in Waalwijk kun je bellen naar 0416-560867.